Historikk

Litt slektshistorie

Läkarjouren er Sveriges eldste helsebemanningsforetak. Det ble startet allerede i 1989, før bemanning og personalutleie engang var etablert som begrep. Men ideen har vært den samme siden starten – å matche spesialistkompetanse med kvalifiserte helsetjenester. Alltid ut fra kunnskap og omtanke for både omsorgsyterens og omsorgsmottakerens behov og vilkår.

Ideen ble raskt fremgangsrik, og snart så vi samme behov for kvalifiserte helsebemanningstjenester også i Norge. Foretaket Narco Polo ble grunnlagt i 1991 og er dermed en av Norges eldste aktører innen helsebemanning. Virksomheten ble innledet i Nord-Norge hvor behovet for spesialistleger var stort flere steder. Vårt første oppdrag var å formidle et antall anestesileger, og etter hvert ble bemanningen supplert med andre spesialiteter.

I 2009 ble Narco Polo et heleid datterselskap av Läkarjouren. I dag har vi sammen virksomhet i hele Sverige og i hele Norge.

Läkarjouren A/S

Kielland Torkildsens gate 1
9900 Kirkenes

Postadresse:
Postboks 342
9915 Kirkenes

Organisasjonsnummer: 961410258
Erklæring om informasjonskapsler

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.


Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2022. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Cookie consent settings

Kunnskap og kvalitet

Läkarjouren er et sertifisert bemanningsforetak som matcher spesialistkompetanse med kvalifiserte helsetjenester. Alltid ut fra kunnskap og omtanke for både omsorgsyterens og omsorgsmottakerens behov og vilkår.
Läkarjouren - Spekter

Sosiale medier

Du finner oss på følgende sosiale medier hvor du kan få siste nytt fra oss i Läkarjouren.