Läkarjouren som partner

Den eneste måten å lykkes på som foretak innen helsebemanning er å sette kvaliteten i helsetjenesten først. Den innstillingen gjør at vi tiltrekker oss de beste og mest kompetente legene og sykepleierne, de som har både medisinsk kunnskap og omsorgskompetanse. Alle har rett til god omsorg, uansett hvem man er, eller hvor man bor. Det vil vi være med og bidra til.

Alle våre konsulenter, både innleide leger og innleide sykepleiere, har en høy medisinsk kompetanse og utvikles konstant gjennom nye yrkesmessige utfordringer. Vi har alltid en medisinsk ansvarlig lege og en kvalitetsansvarlig sykepleier tilgjengelige som støtte og trygghet i forskjellige medisinske spørsmål.

Vi kvalitetssikrer vårt arbeid kontinuerlig for å oppfylle kravene fra våre oppdragsgivere.

Kontakt oss hvis du vil engasjere Läkarjouren eller vite mer før du treffer beslutning om å leie inn en lege eller sykepleier fra oss.

+47 78 99 68 80
kontakt@lakarjouren.no

Vi har bemannet helsetjenesten siden 1991, og vi har lært at den eneste måten å lykkes på er å sette kvaliteten i helsetjenesten først.

Läkarjouren A/S

Kielland Torkildsens gate 1
9900 Kirkenes

Postadresse:
Postboks 342
9915 Kirkenes

Organisasjonsnummer: 961410258
Erklæring om informasjonskapsler

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.


Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2022. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Cookie consent settings

Kunnskap og kvalitet

Läkarjouren er et sertifisert bemanningsforetak som matcher spesialistkompetanse med kvalifiserte helsetjenester. Alltid ut fra kunnskap og omtanke for både omsorgsyterens og omsorgsmottakerens behov og vilkår.
Läkarjouren - Spekter

Sosiale medier

Du finner oss på følgende sosiale medier hvor du kan få siste nytt fra oss i Läkarjouren.