Legejobber

Melding av interesse Ledige tjenester

Vikarlege

Vurderer du å jobbe som vikarlege? Läkarjouren ble grunnlagt i 1989, av leger – for leger, og er i dag et veletablert bemanningsselskap i helsevesenet. Vi anser kompetansen til vikarlegene som jobber for oss som et svært viktig bidrag til gode helsetjenester, noe vi mener alle bør ha rett til uansett hvor de bor. Derfor legger vi stor vekt på å finne den rette legen og kople legen med rett oppdrag.

Slik gjør vi det

For å bli konsulent i Läkarjouren må du ha norsk autorisasjon som lege og minst to års yrkeserfaring innenfor autorisasjonen. Hvis du er spesialist, må du ha spesialistbevis for den aktuelle stillingen. Du må være godt kjent med det norske helsevesenet og ha to godkjente og aktuelle referanser. Arbeidet som vikar stiller høye krav til fleksibilitet og samarbeidsferdigheter.

Hvis du ønsker å fordype deg i en spesialitet eller jobbe i en bestemt avdeling, er det stor sjanse for at vi kan hjelpe deg å realisere ambisjonene dine.

– Legejobber for autoriserte leger og spesialistleger
– Du kan styre din egen tid
– Legejobber i hele Norge og Sverige, fra Kirkenes i nord til Kristianstad i sør
– Du får muligheten for et variert arbeidsmiljø
– Du bidrar til din egen utvikling

Mange som jobber som vikarlege har allerede fast stilling andre steder, og tar oppdrag på fritiden. Som konsulent har du selvfølgelig et stort ansvar, og du må gjøre deg kjent med arbeidsmetodene og rutinene på stedet der du skal jobbe. Alt for å sikre at du kan gjøre jobben din på den best mulige måten. Derfor anbefaler vi alltid at du arbeider målrettet mot de oppdragene du er interessert i.

Vi bestiller og betaler, og hvis arbeidet ditt er på et annet sted enn bostedet ditt, garanterer vi alltid en leilighet med minst ett rom og kjøkken / kjøkkenkrok.

Egen kontaktperson

Hos Läkarjouren jobber vi i spesialistteam der alle teamene har nær kontakt med konsulentene og kundene sine. Du har alltid din egen kontaktperson som du kan henvende deg til hvis du har spørsmål, eller hvis du vil legge planer framover. Takket være få kontaktveier kan vi gi deg som vikarlege bedre service når det gjelder alt fra planlegging og bolig til lønnsspørsmål.

Vi har høy medisinsk kompetanse i selskapet med mange års erfaring innen helsetjenester, og våre medisinsk ansvarlige leger deltar daglig i arbeidet med rekruttering og medisinske spørsmål.

Vikarlege i Sverige

Vi tilbyr også oppdrag i Sverige. Les mer om hvordan det er å jobbe i Sverige.

Kontakt

kontakt@lakarjouren.no
+47 78 99 68 80

Arbeide i Sverige Slik fungerer det Vanlige spørsmål

Melding av interesse

CV-en skal inneholde minst følgende: navn, adresse, personnummer, utdanning, arbeidserfaring og to referanser

Läkarjouren A/S

Kielland Torkildsens gate 1
9900 Kirkenes

Postadresse:
Postboks 342
9915 Kirkenes

Organisasjonsnummer: 961410258
Erklæring om informasjonskapsler

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.


Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2022. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Cookie consent settings

Kunnskap og kvalitet

Läkarjouren er et sertifisert bemanningsforetak som matcher spesialistkompetanse med kvalifiserte helsetjenester. Alltid ut fra kunnskap og omtanke for både omsorgsyterens og omsorgsmottakerens behov og vilkår.
Läkarjouren - Spekter

Sosiale medier

Du finner oss på følgende sosiale medier hvor du kan få siste nytt fra oss i Läkarjouren.