Läkarjouren i Norge AS

Kielland Torkildsens gate 1, 9900 Kirkenes. Postadresse: Postboks 342, 9915 Kirkenes
Org.nummer: 961410258

Åpningstider

Man-Tor: 08.00–16.30
Fre: 08:00 - 16:00

Send oss et spørsmål

I Läkarjouren arbeider vi i spesialistteam. Oppdelingen i forskjellige spesialiteter gjør at vi stadig utvikler kunnskapen på de forskjellige områdene. Det gjør også at våre konsulenter og oppdragsgivere alltid vet hvem de skal henvende seg til i forskjellige spørsmål. Takket være få kontaktveier kan vi gi bedre service.

Medisinsk ansvarlig lege deltar daglig i arbeidet med rekruttering og medisinske spørsmål. I foretaksledelsen finnes det personer med høyere medisinsk utdanning og mange års erfaring fra helsetjenesten.

Vil du vite mer om oss og hvordan vi jobber, hva vi mener om helsebemanning, eller hvilke tjenester vi kan tilby – både for deg som er omsorgsyter, og for deg som vil arbeide som innleid lege eller innleid sykepleier – må du ikke nøle med å kontakte oss.

Läkarjouren A/S

Kielland Torkildsens gate 1
9900 Kirkenes

Postadresse:
Postboks 342
9915 Kirkenes

Organisasjonsnummer: 961410258
Erklæring om informasjonskapsler

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.

Läkarjouren Företagsvän - Läkare Utan Gränser 2019
Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2020. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Kunnskap og kvalitet

Läkarjouren er et sertifisert bemanningsforetak som matcher spesialistkompetanse med kvalifiserte helsetjenester. Alltid ut fra kunnskap og omtanke for både omsorgsyterens og omsorgsmottakerens behov og vilkår.
Läkarjouren - Spekter

Sosiale medier

Du finner oss på følgende sosiale medier hvor du kan få siste nytt fra oss i Läkarjouren.