Läkarjouren i Norge AS

Dr Plamströms vei 15, 9900 Kirkenes. Postadresse: Postboks 342, 9915 Kirkenes
Org.nummer: 961410258

Åpningstider

Man-Tor: 08.00–16.30
Fre: 08:00 - 16:00

  Send oss et spørsmål

  I Läkarjouren arbeider vi i spesialistteam. Oppdelingen i forskjellige spesialiteter gjør at vi stadig utvikler kunnskapen på de forskjellige områdene. Det gjør også at våre konsulenter og oppdragsgivere alltid vet hvem de skal henvende seg til i forskjellige spørsmål. Takket være få kontaktveier kan vi gi bedre service.

  Medisinsk ansvarlig lege deltar daglig i arbeidet med rekruttering og medisinske spørsmål. I foretaksledelsen finnes det personer med høyere medisinsk utdanning og mange års erfaring fra helsetjenesten.

  Vil du vite mer om oss og hvordan vi jobber, hva vi mener om helsebemanning, eller hvilke tjenester vi kan tilby – både for deg som er omsorgsyter, og for deg som vil arbeide som innleid lege eller innleid sykepleier – må du ikke nøle med å kontakte oss.

  Läkarjouren A/S

  Kielland Torkildsens gate 1
  9900 Kirkenes

  Postadresse:
  Postboks 342
  9915 Kirkenes

  Organisasjonsnummer: 961410258
  Erklæring om informasjonskapsler

  Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.


  Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2022. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

  Cookie consent settings

  Kunnskap og kvalitet

  Läkarjouren er et sertifisert bemanningsforetak som matcher spesialistkompetanse med kvalifiserte helsetjenester. Alltid ut fra kunnskap og omtanke for både omsorgsyterens og omsorgsmottakerens behov og vilkår.
  Läkarjouren - Spekter

  Sosiale medier

  Du finner oss på følgende sosiale medier hvor du kan få siste nytt fra oss i Läkarjouren.