Arbeid som lege via Läkarjouren vikarbyrå

Et helsebemanningsforetak bygd på kompetanse, deltakelse og godt lederskap

Läkarjouren er et bemanningsselskap som verdsetter kompetanse, deltakelse og gode lederegenskaper hos konsulentene og medarbeiderne våre. Siden vi har bemannet helsetjenester siden 1989, har vi lært hvordan vi får de ansatte til å trives og fortsette å utvikle seg i karrieren.

Vi er en verdidrevet virksomhet som ser de ansatte som selskapets viktigste ressurs. Derfor er det viktig for oss å vite hva du vil i yrkeslivet ditt, slik at vi kan finne de beste løsningene og oppgavene som passer for akkurat deg. Vi gjør også vårt ytterste for å få deg til å trives på stedet med god overnatting, samt tydelig og oppdatert informasjon.

Vi er et helsebemanningsforetak som bryr oss

Å arbeide som innleid lege eller innleid sykepleier skiller seg fra å være ansatt direkte i helseforetaket. Nedenfor du kan lese om hvordan du går fram, trinn for trinn, for å jobbe som konsulent for oss i Läkarjouren. Når du kommer til en ny arbeidsplass for første gang, får du en introduksjon som oppdraggiveren er ansvarlig for.

Nedenfor du kan lese om hvordan du går fram, trinn for trinn, for å jobbe som konsulent for oss i Läkarjouren.

Melding av interesse

CV-en skal inneholde minst følgende: navn, adresse, personnummer, utdanning, arbeidserfaring og to referanser

Läkarjouren A/S

Kielland Torkildsens gate 1
9900 Kirkenes

Postadresse:
Postboks 342
9915 Kirkenes

Organisasjonsnummer: 961410258
Erklæring om informasjonskapsler

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.


Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2022. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Cookie consent settings

Kunnskap og kvalitet

Läkarjouren er et sertifisert bemanningsforetak som matcher spesialistkompetanse med kvalifiserte helsetjenester. Alltid ut fra kunnskap og omtanke for både omsorgsyterens og omsorgsmottakerens behov og vilkår.
Läkarjouren - Spekter

Sosiale medier

Du finner oss på følgende sosiale medier hvor du kan få siste nytt fra oss i Läkarjouren.