For omsorgsytere

Kontakt oss Hva vi mener om bemanning Läkarjouren som partner Slik fungerer det Bemanningskrav

I Läkarjouren har vi kunnskap om og egen erfaring med både organisasjonsspørsmål og profesjonsspørsmål. Vi vet hva som kreves for å få helsetjenesten til å fungere, slik at både virksomheten og menneskene i den har det bra og utvikles. Det gir oss muligheter til å finne akkurat de ressursene som passer best for den virksomheten som skal bemannes.

Som helsebemanningsforetak ser vi oss som et supplement til den eksisterende helsetjenesten. En viktig puslespillbit for å leve opp til omsorgsgarantien og holde løftet om en god og likeverdig omsorg, men også en slags førstehjelp hvis det trengs ekstra kompetanse i form av leger og sykepleiere. Innleide leger og innleide sykepleiere som takket være kunnskap og erfaring raskt blir en del av helseteamet og lever opp til virksomhetens høye krav.

Vil du vite mer om oss og hvordan vi jobber, hva vi mener om helsebemanning, eller hvilke tjenester vi kan tilby, må du ikke nøle med å ta kontakt.

+47 78 99 68 80
kontakt@lakarjouren.no

Vi har bemannet helsetjenesten siden 1991, og vi har lært at den eneste måten å lykkes på er å sette kvaliteten i helsetjenesten først.

Läkarjouren A/S

Kielland Torkildsens gate 1
9900 Kirkenes

Postadresse:
Postboks 342
9915 Kirkenes

Organisasjonsnummer: 961410258
Erklæring om informasjonskapsler

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.


Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2022. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Cookie consent settings

Kunnskap og kvalitet

Läkarjouren er et sertifisert bemanningsforetak som matcher spesialistkompetanse med kvalifiserte helsetjenester. Alltid ut fra kunnskap og omtanke for både omsorgsyterens og omsorgsmottakerens behov og vilkår.
Läkarjouren - Spekter

Sosiale medier

Du finner oss på følgende sosiale medier hvor du kan få siste nytt fra oss i Läkarjouren.