Om Läkarjouren

Alle har rett til god omsorg

Läkarjouren er et sertifisert bemanningsforetak som matcher spesialistkompetanse med kvalifiserte helsetjenester. Alltid ut fra kunnskap og omtanke for både omsorgsyterens og omsorgsmottakerens behov og vilkår.

Siden 1991 har vi drevet helsebemanning ut fra visjonen om at alle har rett til god omsorg, uansett hvem man er eller hvor man bor. Vi driver virksomhet i hele Norge. At vi finnes over hele landet, innebærer at våre konsulenter har store geografiske valgmuligheter, og at det finnes en stor bredde på fokus blant våre oppdrag. Vi i Läkarjouren er et supplement til den eksisterende helsetjenesten. En viktig puslespillbit for å kunne holde omsorgsgarantien og leve opp til løftet om en god og likeverdig omsorg.

Arbeide i Sverige med Läkarjouren i Norrland AB

Er du interessert i å arbeide som innleid lege eller innleid sykepleier i Sverige? Läkarjouren i Norrland AB ble grunnlagt i 1989 og er Sveriges eldste aktør innen helsebemanning. Ved å arbeide som innleid lege / stafettlege eller innleid sykepleier hos Läkarjouren bidrar du til å oppfylle løftet om god og likeverdig omsorg. Du bidrar også til din egen utvikling.

Vil du fordype deg innen en særlig spesialitet eller arbeide på en spesifikk avdeling, er sjansen stor for at vi kan hjelpe deg med å virkeliggjøre dine ambisjoner.

Som lege eller sykepleier kan du velge blant en mengde forskjellige oppdrag i hele Sverige, fra Kiruna i nord til Karlshamn i sør

Vil du vite mer om oss og hvordan vi jobber, hva vi mener om helsebemanning, eller hvilke tjenester vi kan tilby, må du ikke nøle med å ta kontakt.

+47 78 99 68 80
kontakt@lakarjouren.no

Läkarjouren A/S

Kielland Torkildsens gate 1
9900 Kirkenes

Postadresse:
Postboks 342
9915 Kirkenes

Organisasjonsnummer: 961410258
Erklæring om informasjonskapsler

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.


Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2022. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Cookie consent settings

Kunnskap og kvalitet

Läkarjouren er et sertifisert bemanningsforetak som matcher spesialistkompetanse med kvalifiserte helsetjenester. Alltid ut fra kunnskap og omtanke for både omsorgsyterens og omsorgsmottakerens behov og vilkår.
Läkarjouren - Spekter

Sosiale medier

Du finner oss på følgende sosiale medier hvor du kan få siste nytt fra oss i Läkarjouren.