Arbeide som innleid lege og innleid sykepleier

Melding av interesse Ledige Tjenester

Arbeid som innleid lege / stafettlege eller innleid sykepleier hos oss i Läkarjouren, så bidrar du til å oppfylle løftet om en god og likeverdig omsorg. Du bidrar også til egen utvikling.

Vil du fordype deg innen en særlig spesialitet eller arbeide på et spesifikt sted, er sjansen stor for at vi kan hjelpe deg å virkeliggjøre ambisjonene.

Som lege eller sykepleier kan du velge blant en mengde forskjellige oppdrag i hele Norge, og i Sverige gjennom morselskapet Läkarjouren i Norrland AB.

Vi stiller høye krav til deg som innleid lege og innleid sykepleier

For å kunne bli konsulent hos Läkarjouren og arbeide i Norge må du ha norsk autorisasjon som lege eller sykepleier og minst to års yrkeserfaring innenfor din autorisasjon. Skal du arbeide som spesialistlege i Norge, må du også ha norsk spesialistgodkjenning ut fra den tjenesten som er aktuell. Du skal være vel fortrolig med norsk eller svensk sykepleie og ha to godkjente og aktuelle referanser. Arbeidet som bemanningskonsultent stiller høye krav til fleksibilitet, samarbeidsevne og å kunne følge skikken der man er.

Vil du vite mer om oss og hvordan vi jobber, hva vi mener om helsebemanning, eller hvilke tjenester vi kan tilby, må du ikke nøle med å ta kontakt.

+47 78 99 68 80
kontakt@lakarjouren.no

Läkarjouren A/S

Kielland Torkildsens gate 1
9900 Kirkenes

Postadresse:
Postboks 342
9915 Kirkenes

Organisasjonsnummer: 961410258
Erklæring om informasjonskapsler

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.

Läkarjouren Företagsvän - Läkare Utan Gränser 2019
Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2020. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Kunnskap og kvalitet

Läkarjouren er et sertifisert bemanningsforetak som matcher spesialistkompetanse med kvalifiserte helsetjenester. Alltid ut fra kunnskap og omtanke for både omsorgsyterens og omsorgsmottakerens behov og vilkår.
Läkarjouren - Spekter

Sosiale medier

Du finner oss på følgende sosiale medier hvor du kan få siste nytt fra oss i Läkarjouren.