Arbeid som lege via Läkarjouren vikarbyrå

Läkarjouren er et bemanningsselskap som verdsetter kompetanse, deltakelse og gode lederegenskaper hos konsulentene og medarbeiderne våre. Siden vi har bemannet helsetjenester siden 1989, har vi lært hvordan vi får de ansatte til å trives og fortsette å utvikle seg i karrieren.

Vi er en verdidrevet virksomhet som ser de ansatte som selskapets viktigste ressurs. Derfor er det viktig for oss å vite hva du vil i yrkeslivet ditt, slik at vi kan finne de beste løsningene og oppgavene som passer for akkurat deg. Vi gjør også vårt ytterste for å få deg til å trives på stedet med god overnatting, samt tydelig og oppdatert informasjon.

Å arbeide som innleid lege eller innleid sykepleier skiller seg fra å være ansatt direkte i helseforetaket. Nedenfor du kan lese om hvordan du går fram, trinn for trinn, for å jobbe som konsulent for oss i Läkarjouren. Når du kommer til en ny arbeidsplass for første gang, får du en introduksjon som oppdraggiveren er ansvarlig for.

Nedenfor du kan lese om hvordan du går fram, trinn for trinn, for å jobbe som konsulent for oss i Läkarjouren.

1

Ta kontakt

Kontakt oss ved å melde interesse her på nettet. En av våre koordinatorer gir tilbakemelding til deg via telefon eller e-post og forteller mer om Läkarjouren og våre aktuelle oppdrag. Pass på å spørre om alt du er nysgjerrig på!
2

Send dine dokumenter

For å arbeide i Norge trenger du norsk autorisasjon og spesialistgodkjenning. Send inn disse sammen med din CV og ditt personnummer (svensk og hvis du har et norsk personnummer) og 2–3 aktuelle referanser hvorav en gjerne er lederperson. Ditt personnummer trenger vi for å kunne utføre rutinemessige kontroller overfor sosialdirektoratet og inspeksjonen for helse og omsorg i Sverige. Hvis du tidligere har arbeidet i Norge, utfører vi også kontroll overfor Helsedirektoratet og Helsetilsyn i Norge. Deretter får du en kompetansebeskrivelse av oss som du fyller ut og sender tilbake. Deretter er du klar til å bli vurdert for oppdrag.
3

Planlegging av oppdrag

Ut fra kompetansebeskrivelsen planlegger vi egnet oppdrag sammen. Du får en ansettelsesavtale med informasjon om oppdrag og bolig i god tid før oppdraget starter. På alle oppdrag i Norge kreves det at du skal kunne fremvise utdanningsbevis på HLR/AHLR som ikke skal være eldre enn 1 år gammelt. På en del av oppdragene er det også krav til utdrag fra belastningsregisteret. Dette tar vi opp i forbindelse med at du skal bookes inn på et oppdrag.
4

Avtale oppdrag

Før hver nytt oppdrag signerer du ansettelsesavtalen og de dokumentene som trengs før tjenestegjøringen, digitalt.
5

Tidsrapportere ukevis

All aktiv tid under tjenestegjøringen rapporteres etter avsluttet tjenestegjøringsperiode. Ved en lengre tjenestegjøringsperiode utføres tidsrapportering regelmessig i henhold til avtale, og sendes til oss på Läkarjouren. Den aktuelle tidsrapporten ligger til grunn for utbetaling av din lønn eller faktura.
6

Lønn og evaluering

Lønn utbetales i slutten av hver måned, senest den 30. Arbeider du via eget selskap, sender du fakturaen til oss etter avsluttet tjenestegjøring. Etter avsluttet tjenestegjøring kan du gi en evaluering via vår evalueringskobling som ledd i vår streben etter å holde høy kvalitet og stadig bli bedre.

Läkarjouren A/S

Kielland Torkildsens gate 1
9900 Kirkenes

Postadresse:
Postboks 342
9915 Kirkenes

Organisasjonsnummer: 961410258
Erklæring om informasjonskapsler

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.


Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2022. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Cookie consent settings

Kunnskap og kvalitet

Läkarjouren er et sertifisert bemanningsforetak som matcher spesialistkompetanse med kvalifiserte helsetjenester. Alltid ut fra kunnskap og omtanke for både omsorgsyterens og omsorgsmottakerens behov og vilkår.
Läkarjouren - Spekter

Sosiale medier

Du finner oss på følgende sosiale medier hvor du kan få siste nytt fra oss i Läkarjouren.