Når betales lønnen ut?

27 sep 2019 Skriven av Marlon Dixon

Når du har avsluttet din tjenestegjøring og sendt inn din attesterte tidsrapport, betales det ut lønn. Utbetaling skjer senest den 30. hver måned.

Er jeg forsikret under tjenestegjøringen?

27 sep 2019 Skriven av Marlon Dixon

Ja, du er alltid vel forsikret under tjenestegjøringen. Läkarjouren har tegnet en personforsikring som gjelder under din ansettelsestid, og inkluderer foruten ulykke og sykdom også reise til og fra tjenestegjøringsstedet. Ved ulykke kontakter du din kontaktperson/bemanningskoordinator i Läkarjouren for videre saksbehandling.

Må tidsrapporten attesteres og av hvem?

27 sep 2019 Skriven av Marlon Dixon

Din tidsrapport skal alltid attesteres av ansvarlig arbeidsleder på oppdraget før lønn kan utbetales. Du får informasjon av oss om hvem som attesterer tidsrapporten på ditt bestilte oppdrag.

Får jeg introduksjon på arbeidsplassen?

27 sep 2019 Skriven av Marlon Dixon

Ja, første gang du kommer på et nytt oppdrag, påser vi at du får adekvat introduksjon på arbeidsplassen. Før tjenestegjøring får du også hjemsendt informasjon av oss om arbeidsmetoder og rutiner på ditt innbookede oppdrag, og denne informasjonen har du selv ansvar for å sette deg inn i før du påbegynner tjenestegjøringen.

Hvordan får jeg informasjon om bolig?

27 sep 2019 Skriven av Marlon Dixon

Informasjon om bolig sendes ut cirka to uker før oppdragets begynnelse.

Trenger jeg et norsk skattekort?

27 sep 2019 Skriven av Marlon Dixon

For at vi skal kunne utbetale lønn, trenger du et aktuelt norsk skattekort –skattekort utferdiges hvert år. På skattekortet tildeles du et D-nummer (et norsk personnummer for personer som arbeider midlertidig i Norge). Informasjon om skattekortsøknad får du i forbindelse med at du har booket deg inn på oppdrag.

HPR-nummer – hva er det?

27 sep 2019 Skriven av Marlon Dixon

Du får et HPR-nummer når du får din norske autorisasjon – dette nummeret brukes bl.a. ved reseptforskrivning og innlogging i datajournaler.

Hvilke dokumenter trenger dere av meg?

21 dec 2017 Skriven av Linda Lindberg

Vi trenger en oppdatert CV med fullstendige personopplysninger og to aktuelle referanser, hvorav en helst skal være en lederperson.


Läkarjouren A/S

Kielland Torkildsens gate 1
9900 Kirkenes

Postadresse:
Postboks 342
9915 Kirkenes

Organisasjonsnummer: 961410258
Erklæring om informasjonskapsler

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.


Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2022. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Cookie consent settings

Kunnskap og kvalitet

Läkarjouren er et sertifisert bemanningsforetak som matcher spesialistkompetanse med kvalifiserte helsetjenester. Alltid ut fra kunnskap og omtanke for både omsorgsyterens og omsorgsmottakerens behov og vilkår.
Läkarjouren - Spekter

Sosiale medier

Du finner oss på følgende sosiale medier hvor du kan få siste nytt fra oss i Läkarjouren.