Läkarjouren som arbeidsgiver

Et helsebemanningsforetak bygd på kompetanse, deltakelse og godt lederskap

Vi i Läkarjouren er et helsebemanningsforetak som verdsetter kompetanse, deltakelse og gode lederegenskaper hos våre konsulenter og medarbeidere. Og siden vi har bemannet helsetjenesten siden 1991, har vi lært oss hvordan vi får våre medarbeidere til å trives og fortsette å utvikles i sine karrierer.

Vi er en verdistyrt virksomhet som ser våre medarbeidere som foretakets fremste eiendel. Derfor er det viktig for oss å vite hva du vil med ditt yrkesliv, slik at vi kan finne de beste løsningene og oppdragene for akkurat deg. Vi gjør også vårt ytterste for at du skal trives på stedet med fin bolig og tydelig og aktuell informasjon.

Vi er et helsebemanningsforetak som bryr oss

Vår personalidé er å gi glade, ærlige og engasjerte mennesker med riktig fagkompetanse og stor serviceånd mulighet til å utvikles i sitt yrke og som menneske. Dette gjør at vi sammen kan levere trygghet og kompetanse til våre oppdragsgivere.

Som konsulent hos Läkarjouren har du en egen kontaktperson. Denne personen har ansvar for å matche din kompetanse med riktig oppdrag. Team Norge består av koordinatorer for bemanning og administrasjon. Medisinsk ansvarlig lege deltar daglig i arbeidet med rekruttering og medisinske spørsmål. I foretakets ledelse finnes personer med medisinsk utdanning og mange års erfarenhet fra helsetjenesten.

Vil du vite mer om oss og hvordan vi jobber, hva vi mener om helsebemanning, eller hvilke tjenester vi kan tilby, må du ikke nøle med å ta kontakt.

+47 78 99 68 80
kontakt@lakarjouren.no

Läkarjouren A/S

Kielland Torkildsens gate 1
9900 Kirkenes

Postadresse:
Postboks 342
9915 Kirkenes

Organisasjonsnummer: 961410258
Erklæring om informasjonskapsler

Denne siden er beskyttet av reCAPTCHA, og Googles Privacy Policy og Terms of Service gjelder.

Läkarjouren Företagsvän - Läkare Utan Gränser 2019
Läkarjouren Företagsvän – Läkare Utan Gränser 2020. Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där de behövs mest.

Kunnskap og kvalitet

Läkarjouren er et sertifisert bemanningsforetak som matcher spesialistkompetanse med kvalifiserte helsetjenester. Alltid ut fra kunnskap og omtanke for både omsorgsyterens og omsorgsmottakerens behov og vilkår.
Läkarjouren - Spekter

Sosiale medier

Du finner oss på følgende sosiale medier hvor du kan få siste nytt fra oss i Läkarjouren.